Novosti

NAČELNA POTPORA PROJEKTU „ZAŠTITA SMEĐEG MEDVJEDA NA PODRUČJU DINARIDA“

Dogovor o sporazumu bio je konačni zaključak sarajevskog sastanka, a potpisivanje sporazuma trebalo bi uslijediti nakon što sve zainteresirane strane, dakle i lovački savezi u Federaciji BiH, usuglase njegov sadržaj.

NEUMLJANI „NE DAJU“ VLASTITU STRELJANU


Jedanaesto Otvoreno prvenstvo Lovačkog saveza Herceg Bosne u lovnom streljaštvu – disciplina trap, održano je 1. lipnja 2019. na streljani „Radež“ u Neumu. Sudjelovao je 61 strijelac odnosno 16 ekipa.

LOVNO STRELJAŠTVO


SKUPŠTINA LOVAČKOG SAVEZA HERCEG BOSNE

Neki su zastupnici u raspravi iznijeli primjedbe na određene dijelove izvješća o radu i financijskom poslovanju Saveza u 2018. godini te na neke stavke iz financijskog plana za 2019. godinu, ali su pri glasovanju svi bili jedinstveni i prihvatili ponuđene dokumente.

IZOBRAZBA I LOVOČUVARSKI ISPIT U SREDIŠNJOJ BOSNI

U Središtu za cjeloživotno učenje u Donjem Putićevu, 29. ožujka 2019. provedena je izobrazba kandidata za lovočuvare iz lovačkih udruga iz Županije Središnja Bosna, kojima su se radi ušteda priključili kandidati za lovočuvare iz dijela lovačkih udruga članica Lovačkog saveza Herceg Bosne iz Zeničko-dobojske i Posavske županije.

LD „Mosor“ Široki Brijeg: OTOVORENO PRVENSTVO DRUŠTVA U LOVNOM STRELJAŠTVU

U povodu 29. obljetnice povijesnog zaustavljanja tenkova bivše JNA na granici širokobriješke općine, 4. svibnja 2019. na streljani na Mostarskom blatu održano je tradicionalno Otvoreno prvenstvo LD-a „Mosor“ Široki Brijeg u lovnom streljaštvu – disciplina trap.

LD „Jarebica“ Mostar: LOVAČKA VEČER

Ovogodišnja lovačka večer LD-a „Jarebica“ Mostar upriličena je u svadbenom salonu „Afrodita“ u Sretnicama. Nazočilo joj je oko 500 uzvanika, dio njih i onoga što se događalo, možete vidjeti na fotografijama u prilogu.